| View previous topic | View next topic |
| Author |
Message |
Dionysos Member

|
Posted: Tue May 25, 2010 12:35:08 Post subject: Raikkonen Sonuclar Çok Önemli Degil! |
|
|
Dünya Ralli Şampiyonası'nda mücadele eden Kimi Raikkonen, bu hafta snu Portekiz Rallisi'nde alacağı sonuçların önemli olmayacağını, asıl hedefinin ralliyi tamamlamak olduğunu söyledi.
Raikkonen, WRC'de son yarışın yapıldığı Yeni Zelanda rallisine katılamadı ancak sezonun geri kalanındaki rallilere katılacak.
Raikkonen "Her şeyin yeni olduğunu söylersem yalan olmaz. Fransa'da testlere katıldım ancak bu mücadele ile aynı olmuyor."
"Diğer sürücüler Yeni Zelanda'ya gittiler ve Portekiz Rallisi'ni çok iyi biliyorlar bu yüzden bu ralli kolay olmayacak. Ancak bu beni çok alakadar etmiyor çünkü ben burada herkesten fazla öğrenmek zorundayım."
"Rallinin sonucunda alacağım sonuç çok da önemli olmayacak; gelecek için mümkün olduğunda fazla bilgi almam gerekiyor. Adım adım gelişimimizi sürdürüyoruz." dedi. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ergün Member

|
Posted: Mon May 31, 2010 15:19:03 Post subject: |
|
|
Bu yıl Istanbul Park'a gelen var mı arkadaşlar? Nasıl geçti yarış? _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ergün Member

|
Posted: Tue Jun 01, 2010 11:27:45 Post subject: Re: |
|
|
Kimse gitmedi mi ya?
Bunlar benim karelerim;
2010 Formula 1 Turkish Grand Prix Istanbul Park
http://www.flickr.com/photos/38853687@N05/
Sizlerin resimlerinizi de bekliyoruz arkadaşlar.  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Dionysos Member

|
Posted: Sun Jun 06, 2010 16:36:24 Post subject: Basın |
|
|
Son çıkan haberlere göre Dünya Ralli Şampiyonası'nda mücadele eden 2007 Formula 1 Şampiyonu Kimi Raikkonen, Citroen ile 2 senelik anlaşma daha imzaladı.
Haberlere göre Raikkonen anlaşmayı imzaladı ve bu anlaşma temmuz ayında açıklanacak. Bu haberler Raikkonen'e sorulduğunda ise Fin sürücü gülerek "Her şey mümkün." dedi _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Dionysos Member

|
Posted: Mon Jun 07, 2010 10:08:03 Post subject: F1'e dönüş mümkün ama ralli daha eğlenceli |
|
|
2007 dünya şampiyonu Fin pilot, Avusturya gazetesi Kleine Zeitung'a verdiği demeçte, Formula 1'e hemen bir dönüş yapmakta istekli olmadığını ve rallide mutlu olduğunu dile getirdi.
Citroen takımının sponsoru Red Bull tarafından düzenlenen bir organizasyona katılan 31 yaşındaki Raikkonen, ikinci bir F1 kariyerine açık olup olmadığı sorusuna, "Elbette, herşey mümkün" cevabını verdi.
Kendisini hala bir F1 pilotu olarak hissedip hissetmediği sorulan Raikkonen, bunun geçmişte kaldığını belirterek, "Bunu özlemiyorum" karşılığını verdi.
Dünya ralli şampiyonasında yarışmayı ve ortamı sevdiğini kaydeden Raikkonen, "Fakat öğreneceğimiz çok şey var. Yaptığım işte iyi olmka isterim" diye konuştu.
F1 şampiyonluğuna bir de ralli şampiyonluğu eklemeyi isteyip istemediği sorulan Raikkonen bu soruya da, "Kimse geleceği bilemez ancak evet, bu bir rüya" diye cevapladı.
"Öğrenmek zaman alıyor" diyen Raikkonen, Formula 1 geçmişinin bu öğrenme sürecini olumsuz yönde etkilemediğini dile getirdi ancak rallinin F1'den daha sıkı bir disipline sahip olduğunu ifade etti. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Dionysos Member

|
Posted: Tue Jun 08, 2010 19:43:22 Post subject: Sebastien Ogier Citroen WRTde |
|
|
Bu sene göstermiş olduğu performans ile başarılı bir sezon geçiren Fransız pilot Sebastien Ogier Citroenin JR.takımından, fabrika takımına geçti.
Sezonun kalan toprak rallilerinde Sebastien Loebin takım arkadaşı olacak olan Ogier, asfalt etaplarda yerini tekrar Sordoya bırakacak.
Markalar şampiyonası için bunun gerekli olduğunu savunan takım patronu Oliver, Sordonun kesinlikle gözden çıkarılmadığını belirtti. Sordonun yarışacağı asfalt ralliler, Bulgaristan, Almanya, Fransa ve İspanya. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Icemantogy Member

|
|
| Back to top |
|
 |
Dionysos Member

|
Posted: Thu Jun 24, 2010 16:17:50 Post subject: FİA Açıklaması |
|
|
FİA kararıyla 2011'de 14 yarışa çıkarılması planlan takvim 13 yarışa karar verilmiştir.Türkiye malesef takvimde yok:( _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Icemantogy Member

|
|
| Back to top |
|
 |
İcEmAn

|
|
| Back to top |
|
 |
İcEmAn

|
Posted: Sun Jul 04, 2010 14:18:19 Post subject: Re: |
|
|
| Evrim wrote: | selam millet uzun zamandır girmiyorum buraya ama çookkk güzel şeyler yaşadım bu forumda forum ne ya ne anlıyor millet bundan derken ben de bir forum bağımlısı oldum kimi sayesinde buradaki f1 severler sayesinde ) |
gerçekten evrim yaa neler yaşamıştık offf aklıma geldikçe ağlayasın gelio xD eski yarışları eski f1'i eski kimiyi özledim ben mclarendeki o siyah beyaz giysiler içindeki çocuk nereye gitti xD suzuka'daki yarıştaki son tur geçişini özledim xD o alonso o schumacher ve o kimi çatışmalarını özledim o eski sıralama turları düzenindeyken 15-16-17. sıralamalarındaki o3lüde kimi'nin en arkada olmasına rağmen herkesi ezip geçmesini özledim...
çok yaşlanmış hissettim kendimi :'(  _________________ [IMG=http://img338.imageshack.us/img338/3271/tmp5569ve3.th.jpg] |
|
| Back to top |
|
 |
Evrim

|
Posted: Sun Jul 04, 2010 19:08:54 Post subject: Re: |
|
|
| İcEmAn wrote: | | Evrim wrote: | selam millet uzun zamandır girmiyorum buraya ama çookkk güzel şeyler yaşadım bu forumda forum ne ya ne anlıyor millet bundan derken ben de bir forum bağımlısı oldum kimi sayesinde buradaki f1 severler sayesinde ) |
gerçekten evrim yaa neler yaşamıştık offf aklıma geldikçe ağlayasın gelio xD eski yarışları eski f1'i eski kimiyi özledim ben mclarendeki o siyah beyaz giysiler içindeki çocuk nereye gitti xD suzuka'daki yarıştaki son tur geçişini özledim xD o alonso o schumacher ve o kimi çatışmalarını özledim o eski sıralama turları düzenindeyken 15-16-17. sıralamalarındaki o3lüde kimi'nin en arkada olmasına rağmen herkesi ezip geçmesini özledim...
çok yaşlanmış hissettim kendimi :'(  |
sorma bebişim yaa Kimi bu sene WRC'deydi.ama formuladaki yeri başka tabii aşkitom yaa özledik onuuu  |
|
| Back to top |
|
 |
İcEmAn

|
Posted: Sun Jul 04, 2010 19:11:40 Post subject: Re: |
|
|
| Evrim wrote: | | İcEmAn wrote: | | Evrim wrote: | selam millet uzun zamandır girmiyorum buraya ama çookkk güzel şeyler yaşadım bu forumda forum ne ya ne anlıyor millet bundan derken ben de bir forum bağımlısı oldum kimi sayesinde buradaki f1 severler sayesinde ) |
çok yaşlanmış hissettim kendimi :'(  |
sorma bebişim yaa Kimi bu sene WRC'deydi.ama formuladaki yeri başka tabii aşkitom yaa özledik onuuu  |
hem de çooooooooooooooook o kadar çok ki ağlattı bugün beni xD _________________ [IMG=http://img338.imageshack.us/img338/3271/tmp5569ve3.th.jpg] |
|
| Back to top |
|
 |
Evrim

|
Posted: Sun Jul 04, 2010 19:17:40 Post subject: Re: |
|
|
[quote="İcEmAn"] | Evrim wrote: | | İcEmAn wrote: | | Evrim wrote: | selam millet uzun zamandır girmiyorum buraya ama çookkk güzel şeyler yaşadım bu forumda forum ne ya ne anlıyor millet bundan derken ben de bir forum bağımlısı oldum kimi sayesinde buradaki f1 severler sayesinde ) |
çok yaşlanmış hissettim kendimi :'( [/quo
hem de çooooooooooooooook o kadar çok ki ağlattı bugün beni xD |
bir de ortam nasıldı gecenin bir yarılarına kadar yazışırdık yeni topic acabilmek için yazışırdırk durmadan yada yeni topicin ismi konusundaki oylamalarımız harikaydıı ya daa kimi türk olsa nasıl biri olurdu fantazilerimiz ah ah eski anılarımı depreştirdin beaa 
Last edited by Evrim on Sun Jul 04, 2010 19:20:46; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
İcEmAn

|
|
| Back to top |
|
 |
Evrim

|
Posted: Sun Jul 04, 2010 19:22:35 Post subject: Re: |
|
|
| İcEmAn wrote: | | ve forumu kullanmayı unuttum xD |
sen mi ben mi bin kere düzeltme yaptım wallahi  |
|
| Back to top |
|
 |
İcEmAn

|
Posted: Sun Jul 04, 2010 19:23:39 Post subject: Re: |
|
|
[quote="Evrim"] | İcEmAn wrote: | | Evrim wrote: | | İcEmAn wrote: | | Evrim wrote: | selam millet uzun zamandır girmiyorum buraya ama çookkk güzel şeyler yaşadım bu forumda forum ne ya ne anlıyor millet bundan derken ben de bir forum bağımlısı oldum kimi sayesinde buradaki f1 severler sayesinde ) |
çok yaşlanmış hissettim kendimi :'( [/quo
hem de çooooooooooooooook o kadar çok ki ağlattı bugün beni xD |
bir de ortam nasıldı gecenin bir yarılarına kadar yazışırdık yeni topic acabilmek için yazışırdırk durmadan yada yeni topicin ismi konusundaki oylamalarımız harikaydıı ya daa kimi türk olsa nasıl biri olurdu fantazilerimiz ah ah eski anılarımı depreştirdin beaa  |
tabii yaa gece 3'e kadar burada durduğumu bilirim italyan topici ile yarışırdık o zamanlar sanki şimdi bize baaaaaayaaaaaaaaaaa bi bindirmişler :S _________________ [IMG=http://img338.imageshack.us/img338/3271/tmp5569ve3.th.jpg] |
|
| Back to top |
|
 |
İcEmAn

|
|
| Back to top |
|
 |
Aysenur

|
Posted: Sun Jul 04, 2010 19:34:29 Post subject: |
|
|
ya bende çok özledim kızlar yaa kavgalarımızı bile diğer forumlardan resim aşırmamızı, kimiili avatarlarımızı, offf offfffff |
|
| Back to top |
|
 |
Evrim

|
Posted: Sun Jul 04, 2010 19:37:03 Post subject: Re: |
|
|
| İcEmAn wrote: | harem kurduğumuzu anımsıyorum ya ...  sıra ile xD |
bende habere gözetiliyordum italyanları diyordum ne bulup yazıyorlarsaa diye düşünüp duruyordummm sorma biz Kimiyi cami hocası da yapmış hatılarsan daa kızlar camiden çıkmazdık o zaman 40 rekat namaz falan dedilerde konuyu kapattıkk  |
|
| Back to top |
|
 |
|