Kimi Räikkönen Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Fan Club   Birthdays   Guestbook

Join The Official Kimi Räikkönen Fan Club

Turkish Kimi Fans ~31~
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26, 27  Next

Post new topic   Reply to topic    Kimi Räikkönen Forum Index -> Non-English
View previous topic | View next topic  
Author Message
Nätulcien
Member

PostPosted: Mon Apr 19, 2010 23:31:24    Post subject: Reply with quote

http://s281.photobucket.com/albums/kk204/darknessinhell_cansu/WRC/?start=all

Cuma,Cumartesi ve Pazar günleri çektigim fotoğrafların bir kısmını ekledim, daha sonra birkaç video ve fotoğraf daha eklemeyi düşünüyorum...umarım begenırsınız.. Laughing

Last edited by Nätulcien on Sun May 23, 2010 22:16:51; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Dionysos
Member

PostPosted: Tue Apr 20, 2010 11:01:47    Post subject: Reply with quote

Paylaşımın için teşekkürler çok harika resimler seneye kısmetse bende orda olucam özendim yaaa Laughing
Member

PostPosted: Tue Apr 20, 2010 14:32:05    Post subject: Reply with quote

Ya benim kafam artık pazar akşamı iyice durmuş durumdaydı, iki adım yukardaki otele girmek aklıma bile gelmedi Laughing Deniz kenarındaki o podyumda Kimi anons edildikten sonra ben hemen yola çıktım önümden geçti Ogier ile beraber, en son orda gördüm. Ondan sonra da arabaları service park a bırakırlar diye bekledik bayağı bi zaman ama onlardan hiçbiri gelmedi, zaten bütün herşeyi topluyolardı bizde döndük... Resimler çok güzel gerçekten, Kimi yi ve diğerlerini etrafta az kişi varken görebilmen iyi olmuş Cansu Very Happy

Seyirci etabında T5 deydik bizde, ilk gittiğimizde çok az kişi vardı, diğer pilotlarla takılıyodu. Hatta bi ara... ahem... çişini yapmaya bile gitti Kimi, ordaki bi iskelenin en ucuna doğru, önce anlamadım yalnız kalmaya gidiyo sandım sonra dank etti bana, artık bakmadım adamı rahatsız etmiyim diye Laughing Sonra giderek kalabalıklaşmaya başladı etraf, adam oturuyo o beyaz koltuklarda insanlar sarılarak zorla resimlerini çektirtiyolar fln, doğal olarak rahatı bozuluyodur o kadar ilgiden.
Back to top
Dionysos
Member

PostPosted: Tue Apr 20, 2010 15:37:26    Post subject: Re: Reply with quote

denise wrote:
Ya benim kafam artık pazar akşamı iyice durmuş durumdaydı, iki adım yukardaki otele girmek aklıma bile gelmedi Laughing Deniz kenarındaki o podyumda Kimi anons edildikten sonra ben hemen yola çıktım önümden geçti Ogier ile beraber, en son orda gördüm. Ondan sonra da arabaları service park a bırakırlar diye bekledik bayağı bi zaman ama onlardan hiçbiri gelmedi, zaten bütün herşeyi topluyolardı bizde döndük... Resimler çok güzel gerçekten, Kimi yi ve diğerlerini etrafta az kişi varken görebilmen iyi olmuş Cansu Very Happy

Seyirci etabında T5 deydik bizde, ilk gittiğimizde çok az kişi vardı, diğer pilotlarla takılıyodu. Hatta bi ara... ahem... çişini yapmaya bile gitti Kimi, ordaki bi iskelenin en ucuna doğru, önce anlamadım yalnız kalmaya gidiyo sandım sonra dank etti bana, artık bakmadım adamı rahatsız etmiyim diye Laughing Sonra giderek kalabalıklaşmaya başladı etraf, adam oturuyo o beyaz koltuklarda insanlar sarılarak zorla resimlerini çektirtiyolar fln, doğal olarak rahatı bozuluyodur o kadar ilgiden.

Fanlarına karşı davranışı nasıl umursamaz bir tavırmı yoksa samimiydi?
Member

PostPosted: Tue Apr 20, 2010 16:18:12    Post subject: Re: Reply with quote

denise wrote:

ahah süpermiş yine seni görmüş olabilirm diyecegım denız cunku aynı yerlerde dolanıyoruz ama bir türlü rastlaşamadık eheh,Ben T1 den almıstım görüş açısı iyi falandır dıye ama tribunlerın konumları ve dizaynları berbattı en yuksek koltukta ayakta izledim arkamızdada VİP yolu vardı bazı Pilotların ve teknısyenlerın tuvalet molası için koşturmaları çok komikti eheh, bi ara T5 VİP kısmına sızdık ama pilotlar coktan gitmişti....Bende aynen podyumdan sonra yola cıktım arabaları selamladık falan sonra direk otele gectik , tüm pilotlar sırayla otelin alt katında bulunan kapalı parka araçlarını çektiler bizde çıkışlarından faydalanarak bir sürü foto cektik (aslında bizden sonra pek fazla insan almadılar otel bahcesıne falan girerken çaktırmazsanız giriş vardı ama gırmeyın uyarılarını duydum bir ara) , sonra ben media kartı sayesinde basın toplantısına girdim..zaten otelin içi teknisyenler ve pilotlarla ful doluydu her yerden bir pilot cıkıyordu Kimi hariç o kendisini bir müddet odasına kapamayı tercih etti..eheh
Kimiye olan gerekiz ilgi bizede olsa bunalırız acıkcası ben anladım neden oyle oldugunu uzunca müddet sadece uzaktan izledik rahatsız olmasın diye,sonrası fotolarla malum.. Laughing Ayrıca Deniz etap fotograflarına bayıldım...süperler.. Cool

@Dionysos;Acıkcası Kimi'nin sana olan davranışı kesinlikle senin nası bir fan olduguna baglı , soguk demek ona yanlıs çünkü ne zaman Kimi desek geldi imza dagıttı,Sebastian Loeb yada Latvala onun kadar ilgilenmedi...Gözüme takılan fazla çığırtkan ( artık kusura bakmasınlar ama evet dayanılmaz bazı kızlar var) tipler yuzunden cogu zaman kactı , bunaldı..Onun haricinde sıkmaz ve rahatını bozmazsanız ve tabi birazda keyfi yerındeyse bal gibi şeker gibi adam bence..otelin önünde az da olsa ona rastalayan ve ımza foto ısteyen herkese kibarca evet yanıtını verdı , güle oynaya sohbet etti gayet sıcak ve keyifliydi.. Wink
Dionysos
Member

PostPosted: Tue Apr 20, 2010 17:02:31    Post subject: Re: Reply with quote

@Dionysos;Acıkcası Kimi'nin sana olan davranışı kesinlikle senin nası bir fan olduguna baglı , soguk demek ona yanlıs çünkü ne zaman Kimi desek geldi imza dagıttı,Sebastian Loeb yada Latvala onun kadar ilgilenmedi...Gözüme takılan fazla çığırtkan ( artık kusura bakmasınlar ama evet dayanılmaz bazı kızlar var) tipler yuzunden cogu zaman kactı , bunaldı..Onun haricinde sıkmaz ve rahatını bozmazsanız ve tabi birazda keyfi yerındeyse bal gibi şeker gibi adam bence..otelin önünde az da olsa ona rastalayan ve ımza foto ısteyen herkese kibarca evet yanıtını verdı , güle oynaya sohbet etti gayet sıcak ve keyifliydi.. Wink[/quote]

Biliyorsun basın kimi için çok atıp tuttu soğuk hatta kaba diyenlerde oldu ben inanmıyordum seninde anlatıklarınla kendimi doğrulamış oldum çok sağol.
Member

PostPosted: Tue Apr 20, 2010 17:49:36    Post subject: Reply with quote

Yani evet mutlaka buzadam yönü var yani kendısını dısarıya ınsanlara karsı bloke ettıgı bır tavrı, ama bu hali demek degilki tek yönlü sadece somurtan ,soguk bir adam ..
Belki biraz bizde şanslıydık yarışdan iyi sonuç almıştı,çevresinde arkadaşları vardı ve modu iyiydi bu sayede onu neşeli ve güleryüzlü görebildik.. Laughing

Buradanda gayet neşeli oldugunu görebilirsin..kısa bir video çünkü pilim bitti, yoksa uzun uzun çekicektim.. Crying or Very sad

http://s281.photobucket.com/albums/kk204/darknessinhell_cansu/WRC/?action=view&current=100_6212.flv

Last edited by Nätulcien on Sun May 23, 2010 22:19:12; edited 1 time in total
Back to top
Dionysos
Member

PostPosted: Tue Apr 20, 2010 18:00:55    Post subject: Re: Reply with quote

Nätulcien wrote:
Yani evet mutlaka buzadam yönü var yani kendısını dısarıya ınsanlara karsı bloke ettıgı bır tavrı, ama bu hali demek degilki tek yönlü sadece somurtan ,soguk bir adam ..
Belki biraz bizde şanslıydık yarışdan iyi sonuç almıştı,çevresinde arkadaşları vardı ve modu iyiydi bu sayede onu neşeli ve güleryüzlü görebildik.. Laughing

Buradanda gayet neşeli oldugunu görebilirsin..kısa bir video çünkü pilim bitti, yoksa uzun uzun çekicektim.. Crying or Very sad

http://s281.photobucket.com/albums/kk204/darknessinhell_cansu/WRC/?action=view&current=100_6212.flv

PASSWORD:suomifinlandperkele Laughing

Kısa ve öz bir video çekmişsin kimi'yi böyle görünce mutlu oldum demekki işler yolunda gidiyor.
Member

PostPosted: Wed Apr 21, 2010 15:04:29    Post subject: Reply with quote

http://www.trtube.com/kimi-raikkonen-asker-9926.html İzlemiyen varsa izlesin Wink
Member

PostPosted: Tue Apr 27, 2010 22:02:05    Post subject: Reply with quote

http://planetemarcus.free.fr/calendrier2011.htm
Şİmdilik Turkıye yok gıbı eklenme durumu olmazsa... Rolling Eyes
Dionysos
Member

PostPosted: Wed Apr 28, 2010 05:19:43    Post subject: Re: Reply with quote

Nätulcien wrote:
http://planetemarcus.free.fr/calendrier2011.htm
Şİmdilik Turkıye yok gıbı eklenme durumu olmazsa... Rolling Eyes
Bu çok kötü oldu şimdi bizi çıkartıp yunanistanı almışlar listeye seneye yine istanbulda deniyordu ne oldu şimdi yani.
Member

PostPosted: Wed Apr 28, 2010 16:12:50    Post subject: Reply with quote

http://www.wrc.com/jsp/index.jsp?lnk=101&id=7625&desc=New%20WRC%20calendar%20announced%20for%202011

2011'de takvimde türkiye yok kesinleşmiş sonuç Crying or Very sad
Member

PostPosted: Thu Apr 29, 2010 00:51:45    Post subject: Re: Reply with quote

WRC takvimini nasıl organize ediyolar ben anlayabilmiş diilim zaten. Bi diyolar ki her ülkeyi dönüşümlü olarak alıcaz, bi sene yapınca bi sene beklicek (ki bizim içinde bu geçerli anlaşılan). Ama bu sezon takvimde olan nerdeyse bütün ralliler seneye de var, bir iki tanesinin farkıyla sadece Confused 14. ralli için de haziran da karar vericeklermiş, bakalım olabilirmiyiz, bende istiyodum tekrar gitmek ama çok da sanmıyorum bundan sonra dahil ediceklerini.

Hmmm.... toplanıp Yunanistan'a mı gitsek acaba? Laughing
Back to top
Dionysos
Member

PostPosted: Thu Apr 29, 2010 08:33:52    Post subject: Reply with quote

Bizimle beraber 4 ülke daha çıkartılmış ürdün gözüme çarptı çok iyi organizasyon gerçekleştirmişlerki takvimde kalmayı başarmışlar yapılcak birşey yok hayırlısı olsun icemanı ralli'de değil ama büyük bir ihtimal f1 tekrar izleme şansımız olur.
Member

PostPosted: Fri Apr 30, 2010 17:56:48    Post subject: Reply with quote

http://raikkonenbiggestfans.com/index.php

nasıl olmuş yeni temamız? (: fikirlerinizi belirtirseniz iyi olur yahu e tabi bi de katılırsanız (: daha yeniyiz fanlara ihtiyacımız var Wink
Member

PostPosted: Sat May 01, 2010 09:26:43    Post subject: Re: Reply with quote

Pixie Corpse wrote:
http://raikkonenbiggestfans.com/index.php

nasıl olmuş yeni temamız? (: fikirlerinizi belirtirseniz iyi olur yahu e tabi bi de katılırsanız (: daha yeniyiz fanlara ihtiyacımız var Wink
iceman yakışan bir fan sayfası oldu herkezi bekliyoruz.
Member

PostPosted: Fri May 21, 2010 20:17:50    Post subject: Reply with quote

Raikkonen İtalya'da Lanterna Rallisi'ne Katılacak

Kimi Raikkonen, Citroen C4 WRC otomobiliyle asfalt üzerindeki ilk ralli deneyimini gelecek ay İtalya’daki Lanterna Rallisi’nde gerçekleştirecek.

Raikkonen ve takım arkadaşı Sebastien Ogier 11 Haziran tarihinde başlayacak olan ve sekiz asfalt etaptan oluşan rallide yarışacaklar

Ogier Lanterna Rallisi’nin favorisi olarak görülürken Kimi Raikkonen’in de 8-11 Temmuz tarihlerindeki WRC Bulgaristan Rallisi öncesi daha fazla deneyim kazanacağı belirtiliyor.

İtalya’daki ralli öncesinde her iki pilot da önümüzdeki hafta sonu WRC’de Portekiz Rallisi'nde mücadele edecekler.

ollleey be:D haziranda kimiyi göremeyeceğim hiç yarış yok diye üzülürken bu etkinlik çok iyi oldu hem kimi de ilk defa asfalt pistte tecrübe sahibi olur:DVery Happy
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Dionysos
Member

PostPosted: Sat May 22, 2010 13:11:00    Post subject: Reply with quote

Dün okumuştum kimi asfaltta bakalım neler yapıcak paylaşımın için teşekkürler.
Member

PostPosted: Sat May 22, 2010 17:21:53    Post subject: Re: Reply with quote

Dionysos wrote:
Dün okumuştum kimi asfaltta bakalım neler yapıcak paylaşımın için teşekkürler.

önemli değil trf1.net sağolsun valla kimi wrcye geçtikten sonra wrcyle ve kimi ile ilgili en çok haber bulabildiğim site trf1.netti. bu arada kimi ile ilgili bir haber daha

Raikkonen Portekiz Rallisi'ne Hazır

Yeni Zelanda Rallisi'ne katılmayan Kimi Raikkonen ve Kaj Lindström Portekiz Rallisi öncesinde Citroën C4 WRC aracı ile test yaptı.

Eski F1 Şampiyonu Portekiz Rallisi'nin meydan okuyan zorlu etaplarında Citroën C4 WRC aracını tanımaya devam edecek.

Kimi: "Bu kısa ara bizim için iyiydi. Bu arada oturup sezon boyunca gösterdiğimiz gelişimi, yol notlarını ve önümüzdeki sürücüler ile olan zaman farklarını karşılaştırdık. Yaptığımız test araçta hızı bulabildiğimi gösterdi. Daha öğrenmem gereken çok şey olduğunun farkındayım. Ralli benim için farklı bir spor ancak istikrarlı olarak gelişim gösterdiğimizi hissediyorum."

Kimi Raikkonen Citroën C4 WRC ile katılacağı 5. ralli olan Portekiz Rallisi için hedeflerinin değişmediğini söyledi. "Hızlanmak ve liderleri yakalamak için her şeyi bir araya getirmeliyiz. Bunun için daha fazla tecrübe kazanmalıyız. Portekiz Rallisi'ndeki hedefimiz bir kez daha tecrübe kazanmak olacak. "

Kimi Raikkonen Meksika Rallisi'nde yarış dışı kalmış , Ürdün Rallisi'nde 8. ve Türkiye Rallisi'nde ise 5. olarak yarışı tamamlamıştı.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Dionysos
Member

PostPosted: Sun May 23, 2010 16:28:08    Post subject: Reply with quote

Monaco'da yatta yaptığı hazırlıkları gördük Very Happy
Post new topic   Reply to topic    Kimi Räikkönen Forum Index -> Non-English All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26, 27  Next
Page 24 of 27

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum