Kimi Räikkönen Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Fan Club   Birthdays   Guestbook

Join The Official Kimi Räikkönen Fan Club

Turkish Kimi Fans ~31~
Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 19, 20, 21  Next

Post new topic   Reply to topic    Kimi Räikkönen Forum Index -> Non-English
View previous topic | View next topic  
Author Message
bngs08
Member

PostPosted: Fri Oct 30, 2009 14:12:06    Post subject: Reply with quote

Mclaren tek seçenek demiş :'(
Benm de en çk istediğim takım mclaren ama toro rosso'da bile olsa onu görmek beni mutlu ederdi ama şimdi emeklilik yüksek ihtimal.
İnşallah anlaşırlar ve abu dhabi onun son yarışı olmaz
Member

PostPosted: Sat Oct 31, 2009 11:11:58    Post subject: Reply with quote

Quote:
Hamilton'dan Çekinmeyen Raikkonen Toyota'yı Haşladı

Mclaren Mercedes ile 2010 koltuğu için görüştüğünü kabul eden Kimi Raikkonen, anlaşmanın gerçekleşmesi halinde takım arkadaşının Lewis Hamilton olmasından çekinmediğini söyledi.

Raikkonen "Kararımda Hamilton'ın etkisi olmayacak. Diğer araçta yarışacak olan isim benim için sorun olmaz." dedi.

Raikkonen ayrıca Toyota F1 Patronu John Howett'i yorumlarından dolayı eleştirdi. Toyota F1 Patronu Howett, Raikkonen için görüşmeler yaptıklarını ancak Fin sürücünün istediği parayı karşılayamayacaklarını söylemişti.

Bu iddiaları yalanlayan Raikkonen "Toyota ile bir şey olmadı ancak onlar görüştüğümüzü söylediler. Onlarla konuşmadık, bu onların söylediği şeydi."dedi ve Toyota için "Kötü araçları sürmek güzel bir şey değil." dedi.

Raikkonen ayrıca gelecek sene takım bulamaması halinde yarışmayabileceği haberlerini yalanladı ve öyle ya da böyle bir şey süreceğini söyledi.

Harbiden iyi haşlamış Very Happy

Son cümleyi duyunca çok sevindim yahu Very Happy Very Happy
Member

PostPosted: Sat Oct 31, 2009 12:42:26    Post subject: Re: Reply with quote

denise wrote:
lcE_gIrL wrote:
seneye inş pistlerde olur,mclarende çıkan son haberler(rosberg vs.) beni deli ediyor.. kimi seneye pistlerde olsun da hangi takımda olursa olsun diyorum artık..

Nico seneye Brawn'a gidiyo, Mclaren'e diil. Kimi ve Mclaren'in arasında sadece bikaç detay var artık anlaşmaya kalan, yakında öğrenicez herşeyi... Cool

evet rosberg brawn a rubi williamsa,heikki renoya kimi mclaren a büyük ihtimal böle olcak..
Back to top
View user's profile Send private message
NeverGiveUP
Member

PostPosted: Sat Oct 31, 2009 16:13:00    Post subject: Re: Reply with quote

[quote="Pixie Corpse"]
Quote:
[b] Toyota için "Kötü araçları sürmek güzel bir şey değil." dedi.

eeee atarsan iftirayı yersin böyle lafları kimi çok güzel söylemiş valla içimin yağları eridi

bu arada sıralamlar tam bir hüsrandı gerçi antrenmalardan belliyli bugünki dereceler kimi takımlar şampiyonasında 3.lüğü korumak için kendini paralasa da lewisin aldığı bu pole 3.lüğün gittiğinin resmidir aaa nedense hiç üzülmedim Laughing Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
MeLiH
Member

PostPosted: Sun Nov 01, 2009 14:06:12    Post subject: Reply with quote

Şuan Hamilton yarış dışı kaldığı için ferrari mclaren'den önde bitirebilir şampiyonayı.. ancak ben böyle bişi istemiyorum, seneye zaten mclarende olcak büyük ihtimal kimi =) Zaten hamilton puan alamayacağı için, kimi kaçıncı olursa olsun kovalainen de onun bi altında olursa eğer kimi hamiltonun üstünde bitirir mclarenle ferrarinin de puanları eşit olur Razz

Umarım seneye Jean Todt'un rengi kırmızı olmaz Question

edit: hangi ara anlamadm kimi 12.liğe gerilemiş Confused
Back to top
Ergün
Member

PostPosted: Sun Nov 01, 2009 15:06:39    Post subject: Re: Reply with quote

Abu Dabi'de Vettel kazadı Red Bull duble yaptı
http://www.raikkonenturkiye.com/F1/index.php?topic=1457.0

PostPosted: Sun Nov 01, 2009 18:22:56    Post subject: Reply with quote

ferrari macerası da bitmiş oldu böylece. ama Kimi bence yine de zorladı, malum herkes gideceği takım için bu kadra çaba sarfetmiyo. ama ilk kez Kimi'nin puan almamasına sevindim. ferrari için çok güzel bi veda hediyesi oldu bu. Laughing Laughing

ve bu arada serhan acar,trulli-sutil atışmasına değinmişti dün.ben de merak ettim. bi video buldum. hakkaten sağolsunlar çok komiklerdi.buzadamımız bile güldü bu konuşmalarına Laughing bi de kötü anlamda söylemiyorum ama alonso gerçekten acayip komik duruyo videoda.bi de Kimi'ye bakışı yok mu, süper ya Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=Ot9Smwd6rIg
Member

PostPosted: Sun Nov 01, 2009 19:07:25    Post subject: Reply with quote

En sonunda kurtulduk bu meymenetsiz sezondan! Laughing Son yarış ta bi o kadar sıkıcı oldu, daha önce hiçbi sezonun bitmesini böyle beklememiştim yani Laughing Mclaren'in 3.ü olması da iyi oldu!

Trulli çok komik o vidyoda, çoçuk gibi uzattıkça uzatıyo Laughing Resimlerle fln gelmiş basın toplantısına, neyi değiştiricekse, kaza olmuş bitmiş! Laughing
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
JamesHuntSH

PostPosted: Mon Nov 02, 2009 20:21:46    Post subject: Re: Reply with quote

denise wrote:
En sonunda kurtulduk bu meymenetsiz sezondan! Laughing

koptum Laughing
Alonso da Ferrari için Ferrari en güvenli seçenek demiş,seneye maceralarını ya da kavgalarını bekliyoruz diyorum ama Ferrari'de daima 1.pilot vardır(ki Kimi zamanında olmasa da ve eğer Kimi bunu istese yapardı)Alonso bunun güvencesini almış olabilir Ferrari'den,Hamiltonla yaşadıklarını Massayla da yaşayacağını sanmıyorum.Alonso biraz da karakter bakımından kontrolü elinde tutmayı seven bi insan ve Ferrari ona her türlü güvenceyi vermiştir,Ben Massa'nın her zaman çok fazla parlak bi sürücü olmadığını düşünmüşümdür zaten 2008 Brezilya Massa'nın son şansıydı kanımca.Bence kuzu kuzu oturup 2.pilotluğu kabul edecektir.Ferrarinin Kimiyi göndermesinin sebebi de bu,Ateş ve Buz yanyana olamayacağı için,Kimi zaten seneye kesin Mclarende ve günlerini gösterir.
Ergün
Member

PostPosted: Wed Nov 04, 2009 12:04:47    Post subject: Reply with quote

Toyota F1'den çekildiğini resmen açıkladı

http://www.raikkonenturkiye.com/F1/index.php?topic=1474.0
Member

PostPosted: Fri Nov 06, 2009 18:31:45    Post subject: Reply with quote

Kimi Raikkonen İle SöyleşiSabahları ideal kalkma saatin?

Kimi Raikkonen: (Gülerek) 11.

İtalyan'lar genel olarak açık insanlardır. Bu senin için son yıllarda bir sorun oldu mu?

KR: Hayır, her zaman iyi ilişkiler kurdum. Onların bir çok konuda tutkulu oldukları doğru ancak bunun bir sorun oluşturduğunu söyleyemem.

İtalyanca'da kaç kelime öğrendin, kötü olamlar hariç?

KR: Bir kaç sey söyleyebilirim ancak çok fazla değil.

F1 pilotu olmak hangi nedenlerden dolayı harikadır?

KR: Ben her zaman sporları ve araç kullanmayı sevdim ancak araç sürmek kesinlikle en güzel şey.

En kötü kabusun neydi?

KR: Bilmiyorum, bazen kabus görüyorum ancak çok kötü olduklarında uyanıyorum. Ancak genelde gördükten hemen sonra her şeyi unutmuş oluyorum.

İnsanların tamamen yanlış anladığı bir şey söyleyebilir misin?

KR: Hayır, bunu söylemeyeceğim.

Sporda nefret ettiğin bölüm var mı? Belki habercilik bölümü olabilir...

KR: Hayır, yok. Ve ben gazetecilerden nefret etmiyorum. Gerçek şu ki ben onlarla birarada olmayı sevmiyorum. Çünkü ben sporu seviyorum konuşmayı değil. Ancak onların çoğunun ilginç kişiler olduğunu söyleyebilirim. Buna rağmen kısaca çok keyif aldığım bir şey değil.

Garajında sadece bir aracın olmak zorunda olsaydı bu hangisi olurdu?

KR: Aklımda bir tane var ancak bu yeni bir araç olmayabilir, belki 1960'lardan olabilir.

Seni çıldırtan şey nedir?

KR: Bir çok şey ancak bu kötü bir ruh halimde olmama bağlı. Ancak birisi kötü bir şey söylerse ona da kızabilirim.

Bir çok takım arkadaşın oldu. Sana göre en güçlüsü hangisiydi?

KR: Geçmişte çok güçlü olanlar vardı ancak eğer seçim yapacak olursam şüphesiz Felipe MAssa'yı söylerim.

Son 2 sene içerisinde bir çok eleştiri aldın ve belki bazıları gerçekle alakalı değildi. En çok hangisi sorun oluşturdu?

KR: Formula 1'de insanlar konuşurlar ve eleştirirler ancak ben bunları önemsemem. Eğer kötü şeyler yazmak isterlerse yazarlar, benim için bir şey değişmez, bu hayatın bir parçası.

Ferrari deneyiminden kendinle götüreceğin şey ne olacak?

KR: En iyi hatıra: Dünya Şampiyonluğunu kazandım.

Neyi özleyeceksin?

KR: Bazı iyi insanlarla tanıştım ve onları özleyeceğim.

Seni korkutan bir şey var mı?

KR: Hiçbir şey.

Seni sinirlendiren şey?

KR: Genelde yarışların başında hep asabi olurum ancak ardından bu kaybolur. Yaşamda ise sinirlendiren bir çok şey var.

Hayatta olmadan yaşayamayacağın şeyler?

KR: Su ve yiyecek olduğunda yaşayabileceğin doğru olsa da ... bir çok şey.

En çok sevdiğin yiyecek?

KR: Pasta (Ferrari'ye gelmeden önce tavukmuş)

Ferrari taraftarlarının farklı olduğunu düşünüyor musun?

KR: Onların farklı olduklarını düşünmüyorum, onlar sadece çok tutkulu.

trf1.net

Formula 1'de insanlar konuşurlar ve eleştirirler ancak ben bunları önemsemem. Eğer kötü şeyler yazmak isterlerse yazarlar, benim için bir şey değişmez, bu hayatın bir parçası.tam kimilik bi cevağ olmuş ben çok beğendim sizin de çok beğeneceğeinizi umuyorum ayrıca ben en iyi takım arkadaşının montoya olduğunu düşünüyorum
Back to top
Ergün
Member

PostPosted: Sat Nov 07, 2009 13:42:11    Post subject: Reply with quote

Raikkonen: 'Görelim bakalım neler olacak'
http://www.raikkonenturkiye.com/F1/index.php?topic=1485.0
Raikkonen yatsa daha çok para kazanacak
http://www.raikkonenturkiye.com/F1/index.php?topic=1484.0
Member

PostPosted: Tue Nov 10, 2009 18:18:00    Post subject: Reply with quote

arkadaşlar trf1.net sitesinin köşe yazıları bölümünde emre yılmaz adlı bi kişi çok güzel bi yazı yazmış sizinle paylaşmak istiyorum bence bütün kimi taraftarına ve kiminin ferraiden gönderilmesinin yanlış olduğunu düşünenlere tercüman olmuş işte yazı:

Neden Alonso Alındı?

Ferrari Raikkonen gibi bir pilottan tazminatına rağmen neden vazgeçti?

Kimi Raikkonen hızlı, yetenekli ve taraftarı en çok olan pilot. Peki Ferrari neden böyle bir pilotu yollamak için elinden geleni yaptı? Bu yazıda bunun cevabını arıyacağız ancak her şeyden önce ben şunu belirteyim. Ben Kimi giderse Ferrari'yi bırakırım diyenlerden değilim çünkü F1 izlemeye başladığımdan beri hep Tifosi'ydim öyle de kalacağım. Ancak Ferrari'nin yönetim hatalarını gördükçe üzülen bir taraftarım. Bu yazıyı yazan kişiye bu yönden bakın. Evet, Ferrari Fernando ile anlaştı. Kimi'nin gönderilmesi ise performansla açıklanmaya çalıştı. Şimdi Kimi'nin sezonunu düşünelim. Oldukça yavaş bir arabayla dört yarışlık bir podyum serisini Ferrari'ye hediye etti. Bununla da kalmadı gelişmesi durmuş aracıyla Belçika'da kazandı. Hem de pilotaj harika startıyla. Hazır bu yarıştan bahsi açtım şunu da belirteyim: O yarışta Kimi'nin telemetresi yarışı kazanamaz diyordu. Böyle bir durumda dahi kazanmış bir pilotu "performans" adı altında yollamak çok saçma bir durum. Peki o zaman neden Kimi ısrarla gönderilmek istendi? Çünkü Kimi Raikkonen her türlü artısına rağmen play-boy olmayı beceremiyordu. Meslektaşlarına saygısını gösteriyor onlarla alakalı konuşmuyordu. Bu durumda da Ferrari'ye yönelen ilgi azalıyordu. İlgi azalınca bazıları mutsuz oldu. Kimi'yi yavaş arabayla yaptığı işlere rağmen yollamak istediler. Neden Kimi diye sormak bile saçma çünkü Felipe'de o güzel açıklamaları (!) yapabilen bir pilot. Aynen yeni takım arkadaşı gibi. Peki bu kadar mı? Hayır. Ferrari başarısız geçen sezonu bu transferle kapatmaya çalıştı. Önce "Santander" ile bir anlaşma yapıldı. Ardından kendi gelmeden önce sponsor getiren pilotla anlaşıldı ve Kimi yollandı. Ben Kimi hayranı değilim -Seb Vettel adamım- ancak bu olanlar bana bir F1 sever olarak çok koydu. Sporun sporlıktan çıktığını düşünmeme sebep oldu. Çünkü çok konuşan pilot hızlı ve karakterli pilota tercih edilmişti. Sonuç olarak Kimi Raikkonen performansı nedeniyle falan yollanmadı. Ben demiyorum ki Fernando kötü bir pilot ancak şu bir gerçek pilotaj yönünden bir tercih yapılmadı. Yazımı "Buz Adam"ın cümlesiyle noktalıyorum. "Beni neden yolladıklarını biliyorum. Pistteki performansımla alakası yok." Biliyoruz Kimi biliyoruz... Emre Yılmaz
Back to top
Tiptronic
Member

PostPosted: Wed Nov 11, 2009 15:48:34    Post subject: Reply with quote

Merak etmeyin, bizim Kimi çok zeki biri. Mr. Green

PostPosted: Fri Nov 13, 2009 13:13:14    Post subject: Re: Reply with quote

NeverGiveUP wrote:
arkadaşlar trf1.net sitesinin köşe yazıları bölümünde emre yılmaz adlı bi kişi çok güzel bi yazı yazmış sizinle paylaşmak istiyorum bence bütün kimi taraftarına ve kiminin ferraiden gönderilmesinin yanlış olduğunu düşünenlere tercüman olmuş işte yazı:

Neden Alonso Alındı?

Ferrari Raikkonen gibi bir pilottan tazminatına rağmen neden vazgeçti?

Kimi Raikkonen hızlı, yetenekli ve taraftarı en çok olan pilot. Peki Ferrari neden böyle bir pilotu yollamak için elinden geleni yaptı? Bu yazıda bunun cevabını arıyacağız ancak her şeyden önce ben şunu belirteyim. Ben Kimi giderse Ferrari'yi bırakırım diyenlerden değilim çünkü F1 izlemeye başladığımdan beri hep Tifosi'ydim öyle de kalacağım. Ancak Ferrari'nin yönetim hatalarını gördükçe üzülen bir taraftarım. Bu yazıyı yazan kişiye bu yönden bakın. Evet, Ferrari Fernando ile anlaştı. Kimi'nin gönderilmesi ise performansla açıklanmaya çalıştı. Şimdi Kimi'nin sezonunu düşünelim. Oldukça yavaş bir arabayla dört yarışlık bir podyum serisini Ferrari'ye hediye etti. Bununla da kalmadı gelişmesi durmuş aracıyla Belçika'da kazandı. Hem de pilotaj harika startıyla. Hazır bu yarıştan bahsi açtım şunu da belirteyim: O yarışta Kimi'nin telemetresi yarışı kazanamaz diyordu. Böyle bir durumda dahi kazanmış bir pilotu "performans" adı altında yollamak çok saçma bir durum. Peki o zaman neden Kimi ısrarla gönderilmek istendi? Çünkü Kimi Raikkonen her türlü artısına rağmen play-boy olmayı beceremiyordu. Meslektaşlarına saygısını gösteriyor onlarla alakalı konuşmuyordu. Bu durumda da Ferrari'ye yönelen ilgi azalıyordu. İlgi azalınca bazıları mutsuz oldu. Kimi'yi yavaş arabayla yaptığı işlere rağmen yollamak istediler. Neden Kimi diye sormak bile saçma çünkü Felipe'de o güzel açıklamaları (!) yapabilen bir pilot. Aynen yeni takım arkadaşı gibi. Peki bu kadar mı? Hayır. Ferrari başarısız geçen sezonu bu transferle kapatmaya çalıştı. Önce "Santander" ile bir anlaşma yapıldı. Ardından kendi gelmeden önce sponsor getiren pilotla anlaşıldı ve Kimi yollandı. Ben Kimi hayranı değilim -Seb Vettel adamım- ancak bu olanlar bana bir F1 sever olarak çok koydu. Sporun sporlıktan çıktığını düşünmeme sebep oldu. Çünkü çok konuşan pilot hızlı ve karakterli pilota tercih edilmişti. Sonuç olarak Kimi Raikkonen performansı nedeniyle falan yollanmadı. Ben demiyorum ki Fernando kötü bir pilot ancak şu bir gerçek pilotaj yönünden bir tercih yapılmadı. Yazımı "Buz Adam"ın cümlesiyle noktalıyorum. "Beni neden yolladıklarını biliyorum. Pistteki performansımla alakası yok." Biliyoruz Kimi biliyoruz... Emre Yılmaz

tek kelimeyle muhteşem, bayıldım. en azından bunu yazan kişinin bi vettel fanı olması daha da ilgimi çekti.bu da Kimi'nin iyi bi pilot olduğunu sadece biz Kimi hayranlarının diil bi çok f1 izleyicisinin kabul ettiğinin kanıtıdır...
Member

PostPosted: Tue Nov 17, 2009 20:49:05    Post subject: Reply with quote

Guardian' ın haberine göre button mclaren'la anlaşmış Sad
Bitti demektir f1 macerası Kimi'nin Crying or Very sad
Member

PostPosted: Tue Nov 17, 2009 22:42:01    Post subject: Reply with quote

Evet Finlilerin verdiği haberde, Kimi'nin menajerlerinin açıklamasına göre Mclaren için anlaşmaya varılamadı ve 2010'u boş geçiricek. 2011'de Red Bull bi olasılık gibi gözüküyomuş.

Dicek bişey bulamıyorum.... Sad Crying or Very sad Bi kere bırakılınca geri dönüş yapmak da çok zor oluyo, daha önce kaç kişide gördük. Offf! Sad

Bunun en kötü tarafı da şimdi herkes Kimi'nin ne kadar çok para istediği, istediği miktarı alamadığı için bıraktığı fln konuşulucak her yerde kesin Rolling Eyes
Back to top
DaMy

PostPosted: Wed Nov 18, 2009 15:07:48    Post subject: Reply with quote

Benim için f1 bitmiştir, daha da izlemem f1'i.
Tek duam ralliye geçmesi şu an, f1'e dönüş bu saatten sonra çok zor 30 yaşında biri için.. Buttondan tek kelimeyle nefret ettim, evet Mclaren varken Brawnda kalamazdı ama o oraya geçmeseydi Kimi en az 1 yıl daha yarışabilirdi. Daha kötüsü olamazdı sanırım hepimize geçmiş olsun
Ve bence Jean Todt olsaydı sıkardı Kimiyi sözleşmesi bitmeden gönderip yerine Alonsoyu almak. Ne kadar iğrenç insanlar ya!
Aysenur

PostPosted: Wed Nov 18, 2009 15:27:51    Post subject: Reply with quote

inanamıyorum. bitti mi yani şimdi
damla katılıyorum sana, bende bundan sonra izlemem heralde
izliycek ne kaldı ki?
alonsolu ferrari
ingiliz fanatikliğinin hat safhaya vardığı mclaren
kimi yok
izlenmez..
ama ben gerçekten mclareni anlamıyorum. nedir bu ingiliz sevdası ya. milli takım haline getirdiler nerdeyse. mercedeside tamamen şutlasınlar tamamdır valla
Back to top
matrai
Member

PostPosted: Wed Nov 18, 2009 16:13:03    Post subject: Reply with quote

nedir bu şaka mı??
ne demek Kimi yok.Sad Onsuz F1'in tadı mı kalır..
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Kimi Räikkönen Forum Index -> Non-English All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 19, 20, 21  Next
Page 20 of 21

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum